2018

2017

3. Amino acid profile and sensory characteristics of dry fermented pork loins produced with a mixture of probiotic starter cultures
artykuł [AUT.] Katarzyna Neffe-Skocińska , [AUT.] Anna Okoń, [AUT.] Danuta Kołożyn-Krajewska , [AUT.] Zbigniew J. Dolatowski . JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 2017 T. 97 Nr 9 s. 2953-2960, DOI: 10.1002/jsfa.8133
5. The effect of corn or beet pulp silage supplemented diet on production parameters, oxidative stability of muscles and fatty acid composition of abdominal fat in geese
artykuł [AUT.] Małgorzata Karwowska, [AUT.] Małgorzata Grabowicz , [AUT.] Joanna Stadnik, [AUT.] Piotr Szterk , [AUT.] Zenon Bernacki , [AUT.] Zbigniew J. Dolatowski . Annals of Animal Science 2017 T. 17 Nr 3 s. 887-902, DOI: 10.1515/aoas-2016-0075
7. Bezpieczeństwo ekologiczne kiełbas wołowych surowo dojrzewajacych bez dodatku azotanów
inne publikacje [AUT.] Małgorzata Karwowska, [AUT.] Anna Kononiuk, [AUT.] Zbigniew J. Dolatowski . W: II Sympozjum Naukowe : "Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności", Kiry (k. Zakopanego), 24-26.04.2017 r., [b.m.] 2017

2016

2015

10. Biologicznie aktywne peptydy w produktach mięsnych surowo dojrzewających
inne publikacje [AUT.] Paulina Kęska, [AUT.] Anna Okoń, [AUT.] Joanna Stadnik, [AUT.] Zbigniew J. Dolatowski . W: XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015, Kraków 2015, s. 274, 978-83-935421-6-1
11. Surowo dojrzewające produkty mięsne jako źródło składników bioaktywnych
rozdział z monografii [AUT.] Anna Okoń, [AUT.] Paulina Kęska, [AUT.] Joanna Stadnik, [AUT.] Zbigniew J. Dolatowski . W: Trendy w żywieniu człowieka, Kraków 2015 2015 s. 225-234, 978-83-935421-8-5
12. Technologiczne kształtowanie jakości żywności
monografia [RED.] Karolina Wójciak, [AUT.] Zbigniew J. Dolatowski . Kraków 2015 2015, 978-83-935421-9-2
13. Probiotic bacteria in functional meat products
rozdział z monografii [AUT.] Danuta Kołożyn-Krajewska , [AUT.] Zbigniew J. Dolatowski . , 2015 2015 s. 223-238, 9781482206623
14. Badania nad możliwością zastosowania serwatki kwasowej i mleka ukwaszonego w produkcji ligawy dojrzewającej
inne publikacje [AUT.] Paweł Krajmas , [RED.] Karolina Wójciak, [AUT.] Elżbieta Solska, [AUT.] Zbigniew J. Dolatowski . W: Probiotyki w żywności : VI Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 15-17 kwietnia 2015 r., [b.m.] 2015, s. 7-7
15. Wpływ mieszaniny szczepów bakterii Lb. rhamnosus LOCK900 i Lb. acidophilus Bauer na stopień hydrolizy polędwic surowo dojrzewających
inne publikacje [AUT.] Anna Okoń, [AUT.] Zbigniew J. Dolatowski . W: Probiotyki w żywności : VI Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 15-17 kwietnia 2015 r., [b.m.] 2015, s. 8-8
16. Wpływ bakterii probiotycznych na teksturę szynek surowo dojrzewających podczas przechowywania
inne publikacje [AUT.] Monika Skwarek , [AUT.] Zbigniew J. Dolatowski . W: Probiotyki w żywności : VI Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 15-17 kwietnia 2015 r., [b.m.] 2015, s. 11-11
17. Colour characteristic of dry-age organic loins without nitrite
inne publikacje [AUT.] Joanna Stadnik, [AUT.] Dariusz Stasiak, [AUT.] Zbigniew J. Dolatowski . W: 61st International Congress of Meat Science and Technology : Think meat, Think healthy, August 23rd-28th, 2015, Clermont Ferrand, France, Abstracts, Saint-Genès-Champanelle 2015, s. 216, 978-273-801-3798
18. Antioxidant activity of peptides isolated from dry aged loins inoculated with Lactobacillus probiotic strains
inne publikacje [AUT.] Anna Okoń, [AUT.] Zbigniew J. Dolatowski , [AUT.] Joanna Stadnik. W: 61st International Congress of Meat Science and Technology : Think meat, Think healthy, August 23rd-28th, 2015, Clermont Ferrand, France, Abstracts, Saint-Genès-Champanelle 2015, s. 269, 978-273-801-3798
19. Effect of acid whey and rosemary/mustard extracts on fatty acid composition of beef fermented sausage without nitrite/nitrate
inne publikacje [AUT.] Małgorzata Karwowska, [AUT.] Zbigniew J. Dolatowski . W: 29th EFFoST International Conference, Food Science Research and Innovation : Delivering Sustainable Solutions to the Global Economy and Society, 10-12 November 2015, Athens Greece : Conference Proceedings - Volume 2 / ed. by Efimia Dermesonlouoglou, Virginia Giannou, Eleni Gogou & P. Taoukis, Athens 2015, s. 897-900, 978-618-82196-1-8
20. Potential probiotic sausage with antioxidants
inne publikacje [RED.] Karolina Wójciak, [AUT.] Zbigniew J. Dolatowski . W: 29th EFFoST International Conference, Food Science Research and Innovation : Delivering Sustainable Solutions to the Global Economy and Society, 10-12 November 2015, Athens Greece : Conference Proceedings - Volume 2 / ed. by Efimia Dermesonlouoglou, Virginia Giannou, Eleni Gogou & P. Taoukis, Athens 2015, s. 980-983, 978-618-82196-1-8
24. The effect of LAB as probiotic starter culture and green tea extract addition on dry fermented pork loins quality
artykuł [AUT.] Katarzyna Neffe-Skocińska , [AUT.] Danuta Jaworska , [AUT.] Danuta Kołożyn-Krajewska , [AUT.] Zbigniew J. Dolatowski , [AUT.] Luiza Jachacz-Jówko . Biomed Research International 2015 T. 2015 s. 1-9, DOI: 10.1155/2015/452757
27. The effect of varying distances from the wind turbine on meat quality of growing-finishing pigs
artykuł [AUT.] Małgorzata Karwowska, [AUT.] Jan Mikołajczak , [AUT.] Zbigniew J. Dolatowski , [AUT.] Sylwester Borowski . Annals of Animal Science 2015 T. 15 Nr 4 s. 1043-1054, DOI: 10.1515/aoas-2015-0051
Elementów na stronie: