MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Use of acid whey and probiotic strains to improve microbiological quality and sensory acceptance of organic fermented sausage
Abstrakt
Autorzy
Karolina M. Wójciak
Zbigniew J. Dolatowski
Danuta Kołożyn-Krajewska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1111/jfpp.12259
Tom / rocznik:
*
6
Numer zeszytu:
*
39
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
539-547
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,894
Liczba cytowań Scopus:
11
Liczba cytowań Web of Science:
12