MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of probiotic bacteria on antiradical activity of peptides isolated from dry-cured loins
Abstrakt
Autorzy
Anna Okoń
Joanna Stadnik
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
CyTA-Journal of Food
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.1080/19476337.2017.1279220
Tom / rocznik:
*
15
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
382-390
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
1,371
Liczba cytowań Scopus:
5
Liczba cytowań Web of Science:
6