MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of acid whey and rosemary/mustard extracts on fatty acid composition of beef fermented sausage without nitrite/nitrate
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Karwowska
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
NTUA, School of Chemical Engineering, 2015
Informacje:
*
29th EFFoST International Conference, Food Science Research and Innovation : Delivering Sustainable Solutions to the Global Economy and Society, 10-12 November 2015, Athens Greece : Conference Proceedings - Volume 2 / ed. by Efimia Dermesonlouoglou, Virginia Giannou, Eleni Gogou & P. Taoukis
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-618-82196-1-8
Rok wydania:
*
2015
Miejsce wydania:
*
Athens
Szczegóły:
*
897-900
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0