MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of Lactobacillus acidophilus bauer and Bifidobacterium animalis ssp. lactis BB12 on proteolytic changes in dry-cured loins
Abstrakt
Autorzy
Anna Okoń
Joanna Stadnik
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.1007/s10068-017-0076-4
Tom / rocznik:
*
26
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
633-641
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,786
Liczba cytowań Scopus:
4
Liczba cytowań Web of Science:
8