MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of acid whey and freeze-dried cranberries on lipid oxidation and fatty acid composition of nitrite-/nitrate-free fermented sausage made from deer meat
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Karwowska
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
ASIAN-AUSTRALASIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCES
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.5713/ajas.16.0023
Tom / rocznik:
*
30
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
85-93
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
CC BY- NC 4.0 Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2016-04-22
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
1,243
Liczba cytowań Scopus:
12
Liczba cytowań Web of Science:
20