MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Potential probiotic sausage with antioxidants
Abstrakt
Autorzy
Karolina Wójciak
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
NTUA, School of Chemical Engineering, 2015
Informacje:
*
29th EFFoST International Conference, Food Science Research and Innovation : Delivering Sustainable Solutions to the Global Economy and Society, 10-12 November 2015, Athens Greece : Conference Proceedings - Volume 2 / ed. by Efimia Dermesonlouoglou, Virginia Giannou, Eleni Gogou & P. Taoukis
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-618-82196-1-8
Rok wydania:
*
2015
Miejsce wydania:
*
Athens
Szczegóły:
*
980-983
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0