MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Free amino acids and biogenic amines content during ageing of dry-cured pork loins inoculated with Lactobacillus casei ŁOCK 0900 probiotic strain
Abstrakt
Autorzy
Joanna Stadnik
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.3136/fstr.21.167
Tom / rocznik:
*
21
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
167-174
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,357
Liczba cytowań Scopus:
17
Liczba cytowań Web of Science:
17