MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ mieszaniny szczepów bakterii Lb. rhamnosus LOCK900 i Lb. acidophilus Bauer na stopień hydrolizy polędwic surowo dojrzewających
Abstrakt
Autorzy
Anna Okoń
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[b.w.], 2015. - S. 8
Informacje:
*
Probiotyki w żywności : VI Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 15-17 kwietnia 2015 r.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2015
Miejsce wydania:
*
[b.m.]
Szczegóły:
*
8-8
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0