MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Biologicznie aktywne peptydy w produktach mięsnych surowo dojrzewających
Abstrakt
Autorzy
Paulina Kęska
Anna Okoń
Joanna Stadnik
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo PTTŻ, 2015
Informacje:
*
XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-935421-6-1
Rok wydania:
*
2015
Miejsce wydania:
*
Kraków
Szczegóły:
*
S. 274
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0