MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Application of acid whey and set milk to marinate beef with reference to quality parameters and product safety
Abstrakt
Autorzy
Karolina Wójciak
Paweł Krajmas
Elżbieta Solska
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Scientiarum Polonorum-Technologia Alimentaria
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.17306/J.AFS.2015.4.30
Tom / rocznik:
*
14
Numer zeszytu:
*
4
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- NC 4.0 Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
9
Liczba cytowań Web of Science:
11