MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Antioxidant activity of peptides isolated from dry aged loins inoculated with Lactobacillus probiotic strains
Abstrakt
Autorzy
Anna Okoń
Zbigniew J. Dolatowski
Joanna Stadnik
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
INRA - Centre de recherche Auvergne-Rhône-Alpes, 2015
Informacje:
*
61st International Congress of Meat Science and Technology : Think meat, Think healthy, August 23rd-28th, 2015, Clermont Ferrand, France, Abstracts
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-273-801-3798
Rok wydania:
*
2015
Miejsce wydania:
*
Saint-Genès-Champanelle
Szczegóły:
*
269
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0