MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of acid whey on nitrosylmyoglobin concentration in uncured fermented sausage
Abstrakt
Autorzy
Karolina Wójciak
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1016/j.lwt.2015.06.009
Tom / rocznik:
*
62
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
713-719
Liczba punktów:
35
Impact Factor:
2,711
Liczba cytowań Scopus:
11
Liczba cytowań Web of Science:
10