MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Evaluation of natural preservatives in combination with acid whey for use in fermented sausage
Abstrakt
Autorzy
Karolina Maria Wójciak
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
SCIENTIA AGRICOLA
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.1590/0103-9016-2015-0087
Tom / rocznik:
*
73
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
125-133
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
30
Impact Factor:
1,108
Liczba cytowań Scopus:
6
Liczba cytowań Web of Science:
4