MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Surowo dojrzewające produkty mięsne jako źródło składników bioaktywnych
Abstrakt
Autorzy
Anna Okoń
Paulina Kęska
Joanna Stadnik
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Trendy w żywieniu człowieka
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-935421-8-5
Rok wydania:
*
2015
Informacje:
*
Trendy w żywieniu człowieka / pod redakcją naukową Małgorzaty Karwowskiej i Waldemara Gustawa
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
225-234
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0