MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of LAB as probiotic starter culture and green tea extract addition on dry fermented pork loins quality
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Neffe-Skocińska
Danuta Jaworska
Danuta Kołożyn-Krajewska
Zbigniew J. Dolatowski
Luiza Jachacz-Jówko
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Biomed Research International
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1155/2015/452757
Tom / rocznik:
*
2015
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1-9
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
2,134
Liczba cytowań Scopus:
19
Liczba cytowań Web of Science:
18