MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Amino acid profile and sensory characteristics of dry fermented pork loins produced with a mixture of probiotic starter cultures
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Neffe-Skocińska
Anna Okoń
Danuta Kołożyn-Krajewska
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.1002/jsfa.8133
Tom / rocznik:
*
97
Numer zeszytu:
*
9
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
2953-2960
Liczba punktów:
35
Impact Factor:
2,379
Liczba cytowań Scopus:
8
Liczba cytowań Web of Science:
16