12.
Poradnik tradycyjnego wędzenia produktów ekologicznych
monografia
[AUT.] Zbigniew J. Dolatowski , [AUT.] Mirosław Budoran, [AUT.] Małgorzata Karwowska, [AUT.] Paulina Kęska, [AUT.] Justyna Libera, [AUT.] Agata Nowaczyk, [AUT.] Anna Okoń, [AUT.] Elżbieta Solska, [AUT.] Joanna Stadnik, [AUT.] Karolina Wójciak, [AUT.]
Danuta Kołożyn-Krajewska
,
[AUT.]
Katarzyna Neffe
,
[AUT.]
Monika Trząskowska
,
[AUT.]
Dorota Zielińska
,
[AUT.]
Henryk Skórnicki
,
[AUT.]
Tomasz Lesisz
,
[AUT.]
Andrzej Śliwa
,
[AUT.]
Paweł Krajmas
,
[AUT.]
Agnieszka Paczkowska
,
[AUT.]
Bartłomiej Ruda
.
Lublin 2015
15.
Ekologiczne metody przetwórstwa mięsa i wyrobu produktów mięsnych bez stosowania dodatków azotanów i azotynów z uwzględnieniem wydłużania trwałości przechowalniczej tych produktów
rozdział z monografii
[AUT.] Zbigniew J. Dolatowski , [AUT.] Dariusz Stasiak, [AUT.] Małgorzata Karwowska, [AUT.] Joanna Stadnik, [AUT.] Karolina Wójciak, [AUT.] Mirosław Budoran, [AUT.] Agata Nowaczyk, [AUT.] Anna Okoń, [AUT.] Elżbieta Solska, [AUT.]
Danuta Kołożyn-Krajewska
,
[AUT.]
Barbara Sionek
,
[AUT.]
Joanna Trafiałek
,
[AUT.]
Monika Trząskowska
,
[AUT.]
Dorota Zielińska
,
[AUT.]
Katarzyna Neffe
,
[AUT.]
Paweł Krajmas
,
[AUT.]
Agnieszka Paczkowska
.
, Warszawa 2014 s. 396-406, 978-83-62178-80-3
16.
Ekologiczne metody przetwórstwa mięsa i wyrobu produktów mięsnych bez stosowania dodatków azotanów i azotynów z uwzględnieniem wydłużania trwałości przechowalniczej tych produktów
rozdział z monografii
[AUT.] Zbigniew J. Dolatowski , [AUT.] Małgorzata Karwowska, [AUT.] Joanna Stadnik, [AUT.] Dariusz Stasiak, [AUT.] Karolina Wójciak, [AUT.] Elżbieta Solska, [AUT.]
Danuta Kołożyn-Krajewska
,
[AUT.]
Barbara Sionek
,
[AUT.]
Paweł Krajmas
,
[AUT.]
Agnieszka Paczkowska
.
, Warszawa Falenty 2013 s. 19-29, 978-83-62416-51-6
17.
Ekologiczne metody przetwórstwa mięsa i wyrobu produktów mięsnych bez stosowania dodatków azotanów i azotynów z uwzględnieniem wydłużania trwałości przechowalniczej tych produktów
rozdział z monografii
[AUT.] Zbigniew J. Dolatowski , [AUT.]
Luiza Jachacz
,
[AUT.] Agata Nowaczyk, [AUT.] Monika Skwarek , [AUT.] Elżbieta Solska, [AUT.] Karolina Wójciak, [AUT.]
Elżbieta Krajewska-Kułak
,
[AUT.]
Aleksandra Szydłowska
,
[AUT.]
Dorota Zielińska
,
[AUT.]
Katarzyna Neffe
,
[AUT.]
Paweł Krajmas
.
, Warszawa 2012 s. 87-94, 978-83-62178-52-0
18.
Prowadzenie badań w przetwórstwie produktów roślinnych, zwierzęcych metodami ekologicznymi
rozdział z monografii
[AUT.] Zbigniew J. Dolatowski , [AUT.]
Luiza Jachacz
,
[AUT.] Agata Nowaczyk, [AUT.] Elżbieta Solska, [AUT.] Monika Skwarek , [AUT.] Karolina Wójciak, [AUT.]
Danuta Kołożyn-Krajewska
,
[AUT.]
Aleksandra Szydłowska
,
[AUT.]
Katarzyna Neffe
,
[AUT.]
Danuta Rapczyńska
,
[AUT.]
Joanna Dziubińska
,
[AUT.]
Zbigniew Sokołowski
.
, Warszawa 2011 2011 s. 119-127, 978-83-62416-14-1
|