MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ekologiczne metody przetwórstwa mięsa i wyrobu produktów mięsnych bez stosowania dodatków azotanów i azotynów z uwzględnieniem wydłużania trwałości przechowalniczej tych produktów
Abstrakt
Autorzy
Zbigniew J. Dolatowski
Dariusz Stasiak
Małgorzata Karwowska
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
Mirosław Budoran
Agata Nowaczyk
Anna Okoń
Elżbieta Solska
Danuta Kołożyn-Krajewska
Barbara Sionek
Joanna Trafiałek
Monika Trząskowska
Dorota Zielińska
Katarzyna Neffe-Skocińska
Paweł Krajmas
Agnieszka Paczkowska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-62178-80-3
Rok wydania:
*
2014
Informacje:
*
Wyniki badań z zakresu rolnictwa ekologicznego realizowanych w 2013 roku.
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
396-406
Wydawnictwo:
*
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
http://www.up.lublin.pl/2019/
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0