Ekologiczne metody przetwórstwa mięsa i wyrobu produktów mięsnych bez stosowania dodatków azotanów i azotynów z uwzględnieniem wydłużania trwałości przechowalniczej tych produktów

Abstrakt

Autorzy

Danuta Kołożyn-Krajewska
Danuta Kołożyn-Krajewska
Barbara Sionek
Barbara Sionek
Joanna Trafiałek
Joanna Trafiałek
Monika Trząskowska
Monika Trząskowska
Dorota Zielińska
Dorota Zielińska
Katarzyna Neffe-Skocińska
Katarzyna Neffe-Skocińska
Paweł Krajmas
Paweł Krajmas
Agnieszka Paczkowska
Agnieszka Paczkowska
rozdział z monografii
Polski
978-83-62178-80-3
2014
Wyniki badań z zakresu rolnictwa ekologicznego realizowanych w 2013 roku.
396-406
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi
0
0
0
0