MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena wpływu serwatki kwasowej jako kultury starterowej na wybrane właściwości fizykochemiczne dojrzewającej kiełbasy wieprzowej
Abstrakt
Autorzy
Karolina Ferysiuk
Elżbieta Solska
Karolina Wójciak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Czasopismo:
*
Medtube Science
Informacje:
*
2017 Vol.7 Issue 4 Suppl.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2017
Szczegóły:
*
s. 102
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0