MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku naparów herbaty na wybrane właściwości wyrobu mięsnego przechowywanego w warunkach chłodniczych
Abstrakt
Autorzy
Karolina Wójciak
Zbigniew J. Dolatowski
Elżbieta Solska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-929209-8-4
Rok wydania:
*
2010
Informacje:
*
Jakość i bezpieczeństwo żywności wyzwaniem XXI wieku / pod red. Tadeusza Sikory
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
15-25
Wydawnictwo:
*
Wydaw. Nauk. PTTŻ, 2010
Liczba punktów:
4
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0