MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena cech fizykochemicznych wybranych wyrobów mięsnych surowo dojrzewających
Abstrakt
Autorzy
Paulina Kęska
Joanna Stadnik
Elżbieta Solska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2017
Tom / rocznik:
*
72
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
5-14
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
6
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0