MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena cech fizykochemicznychn wybranych wyrobów mięsnych surowo dojrzewających
Abstrakt
Autorzy
Paulina Kęska
Joanna Stadnik
Elżbieta Solska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster
Wydawnictwo:
*
[b.w.], 2017
Informacje:
*
XLVII DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO pt. "Przepisy regulujące handel żywnością" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa.Nauka - Praktyce 2017", Warszawa, 18 maja 2017r.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2017
Miejsce wydania:
*
[Warszawa]
Szczegóły:
*
37
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0