MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ekologiczne metody przetwórstwa mięsa i wyrobu produktów mięsnych bez stosowania dodatków azotanów i azotynów z uwzględnieniem wydłużania trwałości przechowalniczej tych produktów
Abstrakt
Autorzy
Zbigniew J. Dolatowski
Małgorzata Karwowska
Joanna Stadnik
Dariusz Stasiak
Karolina Wójciak
Elżbieta Solska
Danuta Kołożyn-Krajewska
Barbara Sionek
Paweł Krajmas
Agnieszka Paczkowska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-62416-51-6
Rok wydania:
*
2013
Informacje:
*
Wyniki badań z zakresu rolnictwa ekologicznego w 2012 roku
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
19-29
Wydawnictwo:
*
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, 2013
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
http://www.minrol.gov.pl/Jakosc-zywnosci/Rolnictwo-ekologiczne/Badania-w-rolnictwie-ekologicznym/Wykaz-tematow-badawczych-z-zakresu-rolnictwa-ekologicznego-realizowanych-w-latach-2004-2014/Wykaz-tematow-badawczych-i-wyniki-badan-z-zakresu-rolnictwa-ekologicznego-realizowanych-w-2012-roku
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0