MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Evolution of free amino acids, biogenic amines and n-nitrosoamines throughout ageing in organic fermented beef
Abstrakt
Autorzy
Karolina Wójciak
Elżbieta Solska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Scientiarum Polonorum-Technologia Alimentaria
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.17306/J.AFS.2016.2.19
Tom / rocznik:
*
15
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
191-200
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- NC 4.0 Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
10
Liczba cytowań Web of Science:
7