MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku naparu herbaty na właściwości fizykochemiczne wyrobu miesnego
Abstrakt
Autorzy
Karolina Wójciak
Elżbieta Solska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster-streszczenie
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Akademii Morskiej, 2009
Informacje:
*
Jakość i bezpieczeństwo żywności - wyzwanie XXI wieku : XIV Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, Gdynia, 21-22 maja 2009
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7421-067-6
Rok wydania:
*
2009
Miejsce wydania:
*
Gdynia
Szczegóły:
*
S. 60
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0