6.
Effect of whole-wheat barley flour addition on the quality of wheat bread
inne publikacje
[AUT.] Anna Wirkijowska, [AUT.] Zbigniew Rzedzicki, [AUT.] Aldona Sobota, [AUT.] Emilia Sykut-Domańska, [AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Jarosław Mazurkiewicz.
W: ICA 2016, 11 th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts, Lublin 2016, s. 215, 978-83-89969-43-9
7.
Technological quality of the grain of some spring wheat cultivars depending on storage time after harvest
inne publikacje
[AUT.] Jarosław Mazurkiewicz, [AUT.]
Antoni Miś
,
[AUT.] Cezary Kwiatkowski, [AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Ewa Solarska.
W: ICA 2016, 11 th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts, Lublin 2016, s. 150, 978-83-89969-43-9
11.
Żelowanie izolatu białek serwatkowych z dekstranem
inne publikacje
[AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Bartosz Sołowiej, [AUT.] Maciej Nastaj, [AUT.] Dariusz Stasiak, [AUT.] Agnieszka Latoch, [AUT.] Jarosław Mazurkiewicz, [AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Anna Wirkijowska, [AUT.]
Kamila Wasilewska
.
W: XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015, Kraków 2015, s. 233, 978-83-935421-6-1
12.
Wpływ podciśnienia w czasie mieszania składników ciasta na jakość makaronów tłoczonych
inne publikacje
[AUT.] Aldona Sobota, [AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Zbigniew Rzedzicki, [AUT.] Emilia Sykut-Domańska, [AUT.] Anna Wirkijowska, [AUT.] Jarosław Mazurkiewicz, [AUT.] Ewelina Kuzawińska, [AUT.] Katarzyna Bartoszek , [AUT.]
Monika Krupka
.
W: XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015, Kraków 2015, s. 245, 978 - 83 - 935421 - 6 - 1
14.
Wpływ podciśnienia w czasie mieszania składników ciasta na jakość makaronów tłoczonych
rozdział z monografii
[AUT.] Aldona Sobota, [AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Zbigniew Rzedzicki, [AUT.] Emilia Sykut-Domańska, [AUT.] Anna Wirkijowska, [AUT.] Jarosław Mazurkiewicz, [AUT.] Ewelina Kuzawińska, [AUT.] Katarzyna Bartoszek , [AUT.]
Monika Krupka
.
W: Technologiczne kształtowanie jakości żywności, Kraków 2015 2015 s. 263-274, 978-83-935421-9-2
16.
Żelowanie izolatu białek serwatkowych z dekstranem
rozdział z monografii
[AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Bartosz Sołowiej, [AUT.] Maciej Nastaj, [AUT.] Dariusz Stasiak, [AUT.] Agnieszka Latoch, [AUT.] Jarosław Mazurkiewicz, [AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Anna Wirkijowska, [AUT.]
Kamila Wasilewska
.
W: Technologiczne kształtowanie jakości żywności, Kraków 2015 s. 213-223, 978-83-935421-9-2
17.
Wpływ dodatku otrąb pszennych na właściwości jogurtów naturalnych
rozdział z monografii
[AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Dariusz Stasiak, [AUT.] Agnieszka Latoch, [AUT.] Anna Okoń, [AUT.] Jarosław Mazurkiewicz, [AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Anna Wirkijowska, [AUT.] Beata Domżał, [AUT.]
Beata Pasternak
.
W: Technologiczne kształtowanie jakości żywności, Kraków 2015 2015 s. 287-297, 978-83-935421-9-2
|