MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Development of baking methods of organic spelt bread with a reduced mycotoxins content
Abstrakt
Autorzy
Ewa Solarska
Jarosław Mazurkiewicz
Marzena Marzec
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster-streszczenie
Wydawnictwo:
*
Warsaw University of Life Sciences Press, 2013
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Informacje:
*
Second International Conference on Organic Food Quality and Health Research, Warsaw June 5–7, 2013, Book of abstract / ed. Johannes Kahl, Ewa Rembiałkowska, Aneta Zaałecka, Grzegorz Lesiński
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-7583-454-3
Rok wydania:
*
2014
Miejsce wydania:
*
Warszawa
Szczegóły:
*
S. 77
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0