MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ parametrów fermentacji ciasta i wypieku na zawartość deoksyniwalenolu i toksyny T-2 w pieczywie żytnim
Abstrakt
Autorzy
Jarosław Mazurkiewicz
Adam Kuzdraliński
Ewa Solarska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Agrophysica
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2012
Tom / rocznik:
*
19
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
761-772
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0