MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Fractal dimension and rheological properties of cereal starches
Abstrakt
Autorzy
Jarosław Mazurkiewicz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
International Agrophysics
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2011
Tom / rocznik:
*
25
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
249-255
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
1,574
Liczba cytowań Scopus:
2
Liczba cytowań Web of Science:
2