MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Fractal dimension and rheological properties of the starches of various biological orgin
Abstrakt
Autorzy
Jarosław Mazurkiewicz
Piotr Zarzycki
Anna Wirkijowska
Marta Tomczyńska-Mleko
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Polish Academy of Science, 2016
Informacje:
*
ICA 2016, 11<sup>th</sup> International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-89969-43-9
Rok wydania:
*
2016
Miejsce wydania:
*
Lublin
Szczegóły:
*
151
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0