5.
Bakterie probiotyczne w surowo dojrzewających wędlinach
inne publikacje
[AUT.] Monika Skwarek , [AUT.] Paulina Kęska, [AUT.] Justyna Libera, [AUT.]
Katarzyna Neffe-Skocińska
,
[AUT.] Anna Okoń, [AUT.] Joanna Stadnik, [AUT.]
Monika Trząskowska
,
[AUT.] Karolina Wójciak.
W: XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015, Kraków 2015 2015, s. 200, 978-83-935421-6-1
9.
Wpływ dodatku otrąb pszennych na właściwości jogurtów naturalnych
rozdział z monografii
[AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Dariusz Stasiak, [AUT.] Agnieszka Latoch, [AUT.] Anna Okoń, [AUT.] Jarosław Mazurkiewicz, [AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Anna Wirkijowska, [AUT.] Beata Domżał, [AUT.]
Beata Pasternak
.
W: Technologiczne kształtowanie jakości żywności, Kraków 2015 2015 s. 287-297, 978-83-935421-9-2
10.
Poradnik tradycyjnego wędzenia produktów ekologicznych
monografia
[AUT.] Zbigniew J. Dolatowski , [AUT.] Mirosław Budoran, [AUT.] Małgorzata Karwowska, [AUT.] Paulina Kęska, [AUT.] Justyna Libera, [AUT.] Agata Nowaczyk, [AUT.] Anna Okoń, [AUT.] Elżbieta Solska, [AUT.] Joanna Stadnik, [AUT.] Karolina Wójciak, [AUT.]
Danuta Kołożyn-Krajewska
,
[AUT.]
Katarzyna Neffe-Skocińska
,
[AUT.]
Monika Trząskowska
,
[AUT.]
Dorota Zielińska
,
[AUT.]
Henryk Skórnicki
,
[AUT.]
Tomasz Lesisz
,
[AUT.]
Andrzej Śliwa
,
[AUT.]
Paweł Krajmas
,
[AUT.]
Agnieszka Paczkowska
,
[AUT.]
Bartłomiej Ruda
.
Lublin 2015
12.
Antioxidant activity of peptides isolated from dry aged loins inoculated with Lactobacillus probiotic strains
inne publikacje
[AUT.] Anna Okoń, [AUT.] Zbigniew J. Dolatowski , [AUT.] Joanna Stadnik.
W: 61st International Congress of Meat Science and Technology : Think meat, Think healthy, August 23rd-28th, 2015, Clermont Ferrand, France, Abstracts, Saint-Genès-Champanelle 2015, s. 269, 978-273-801-3798
14.
Ekologiczne metody przetwórstwa mięsa i wyrobu produktów mięsnych bez stosowania dodatków azotanów i azotynów z uwzględnieniem wydłużania trwałości przechowalniczej tych produktów
rozdział z monografii
[AUT.] Zbigniew J. Dolatowski , [AUT.] Dariusz Stasiak, [AUT.] Małgorzata Karwowska, [AUT.] Joanna Stadnik, [AUT.] Karolina Wójciak, [AUT.] Mirosław Budoran, [AUT.] Agata Nowaczyk, [AUT.] Anna Okoń, [AUT.] Elżbieta Solska, [AUT.]
Danuta Kołożyn-Krajewska
,
[AUT.]
Barbara Sionek
,
[AUT.]
Joanna Trafiałek
,
[AUT.]
Monika Trząskowska
,
[AUT.]
Dorota Zielińska
,
[AUT.]
Katarzyna Neffe-Skocińska
,
[AUT.]
Paweł Krajmas
,
[AUT.]
Agnieszka Paczkowska
.
, Warszawa 2014 s. 396-406, 978-83-62178-80-3
|