MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Proteoliza białek w wędlinach surowo dojrzewających z udziałem szczepu probiotycznego Lactobacillus casei Łock 0900
Abstrakt
Autorzy
Anna Okoń
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Zywnosc. Nauka. Technologia. Jakosc/Food. Science Technology. Quality
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2012
Numer zeszytu:
*
6
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
138-151
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,19
Liczba cytowań Scopus:
3
Liczba cytowań Web of Science:
0