MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ szczepów bakterii probiotycznych na kształtowanie probiotycznych na kształtowanie profilu wolnych aminokwasów i cech sensorycznych polędwic wieprzowych surowo dojrzewających
Abstrakt
Autorzy
Anna Okoń
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[b.w.], 2013. - S. 14
Informacje:
*
Probiotyki w żywności : IV Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 24-26 kwietnia 2013 r
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2013
Miejsce wydania:
*
[b.m.]
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0