MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of water plant extracts addition on the oxidative stability of meat products
Abstrakt
Autorzy
Karolina Wójciak
Zbigniew J. Dolatowski
Anna Okoń
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Scientiarum Polonorum-Technologia Alimentaria
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2011
Numer zeszytu:
*
10
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
175-178
Liczba punktów:
9
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
32
Liczba cytowań Web of Science:
31