7.
Characterisation of biologically active hydrolysates and peptide fractions of vacuum packaging string bean (Phaseolus vulgaris L.)
artykuł
[AUT.] Anna Jakubczyk, [AUT.] Monika Karaś, [AUT.] Piotr Stanikowski, [AUT.]
Beata Rutkowska
,
[AUT.]
Magdalena Dziedzic
,
[AUT.]
Ewelina Zielińska
,
[AUT.]
Konrad. A. Szychowski
,
[AUT.]
Urszula E. Binduga
,
[AUT. KOR.] Kamila Rybczyńska-Tkaczyk, [AUT.] Barbara Baraniak.
Foods 2020 T. 9 Nr 7 s. 842, DOI: 10.3390/foods9070842
19.
Peptydowe inhibitory lipazy trzustkowej otrzymane z fermentowanych nasion bobu (Vicia faba L.)
inne publikacje
[AUT.] Anna Jakubczyk, [AUT.] Monika Karaś, [AUT.] Urszula Szymanowska, [AUT.] Urszula Złotek, [AUT.] Barbara Baraniak.
W: Żywność a składniki bioaktywne. XIII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku, Kraków, 24-25 września 2018 r. : komunikaty / Iwona Drożdż,Tomasz Tarko, Emilia Bernaś, Marta Liszka-Skoczylas, Jacek Słupski (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Kraków 2018 2018, s. 108
|