MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Żywe i martwe kultury Lactobacillus rhamnosus jako czynnik modyfikujący potencjał odżywczy i prozdrowotny kiełków soczewicy
Abstrakt
Autorzy
Michał Świeca
Barbara Baraniak
Urszula Gawlik-Dziki
Anna Jakubczyk
Urszula Złotek
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-937001-6-5
Rok wydania:
*
2016
Informacje:
*
Rola procesów technologicznych w kształtowaniu jakości żywności / red. Aleksandra Duda-Chodak, Dorota Najgebauer-Lejko, Iwona Drożdż i Tomasz Tarko
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
268-276
Wydawnictwo:
*
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0