MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Białka żywności jako źródło fizjologicznie czynnych peptydów
Abstrakt
Autorzy
Barbara Baraniak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL
Informacje:
*
II Ogólnopolska Konferencja Naukowa Nutricib : Żywność i żywienie - przegląd badania. Abstrakty / Red. Alicja Danielewska, Monika Maciąg
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66261-34-1
Rok wydania:
*
2019
Miejsce wydania:
*
Lublin 2019
Szczegóły:
*
s. 11
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0