MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ obróbki termicznej owadów jadalnych na potencjał przeciwutleniający peptydów uwolnionych z białek w wyniku trawienia in vitro
Abstrakt
Autorzy
Ewelina Zielińska
Monika Karaś
Barbara Baraniak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster-streszczenie
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Informacje:
*
Żywność dla przyszłości : XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. Materiały konferencji naukowej / red. Anna Pęksa. Wrocław, 4-5 lipca 2017 r.
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7717-265-0
Rok wydania:
*
2017
Miejsce wydania:
*
Wrocław
Szczegóły:
*
180
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0