MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Właściwości funkcjonalne owadów jadalnych i izolatów białkowych z nich otrzymanych
Abstrakt
Autorzy
Ewelina Zielińska
Monika Karaś
Anna Jakubczyk
Barbara Baraniak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Inne
Wydawnictwo:
*
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywnośc
Informacje:
*
Żywność a innowacje. Komunikaty : XII Konferencja Naukowa z cyklu „Żywność XXI wieku” Kraków, 22 - 23 września 2016r. / red. Iwona Drożdż, Aleksandra Duda-Chodak, Tomasz Tarko, Dorota Najgebauer-Lejko, Łukasz Byczyński
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-937001-7-2
Rok wydania:
*
2016
Miejsce wydania:
*
Kraków
Szczegóły:
*
164
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0