MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Antioxidant and anti-inflammatory activities of hydrolysates and peptide fractions obtained by enzymatic hydrolysis of selected heat-treated edible insects
Abstrakt
Autorzy
Ewelina Zielińska
Barbara Baraniak
Monika Karaś
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Nutrients
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.3390/nu9090970
Tom / rocznik:
*
9
Numer zeszytu:
*
9
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
Article number 970
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2017-09-02
Liczba punktów:
35
Impact Factor:
4,196
Liczba cytowań Scopus:
67
Liczba cytowań Web of Science:
120