2019

2016

2010

2006

2005

2002

6. Microbial synthesis of xanthan gum and application
artykuł [AUT.] Kenneth Udeh, [AUT.] Piotr Janas, [AUT.] Marcin Grobelski . Biotechnologia 2002 Nr 2 s. 113-129

2001

13. Produkcja ksantanu przez antybiotykooporne mutanty Xanthomonas campestris
rozdział z monografii [AUT.] Piotr Janas, [AUT.] Kenneth Udeh, [AUT.] Waldemar Gustaw. , Warszawa 2001 s. 5, 83-915774-0-6

2000

14. Wpływ detergentów na produkcję ksantanu przez Xanthomonas campestris podczas hodowli okresowych i ciągłych
inne publikacje [AUT.] Piotr Janas, [AUT.] Waldemar Gustaw, [AUT.] Kenneth Udeh. W: Żywność w dobie ekspansji naukowej: potencjał, oczekiwania, perspektywy. XXI Sesja Naukowa Komitetu Technologii Chemii Żywności. Poznań, 2000, 1-15 września, Poznań 2000, s. 269, 83-86707-6-8

1999

1998

19. Preliminary investigation on the strength of different from of noodles
inne publikacje [AUT.] Jarosław Mazurkiewicz, [AUT.] Bohdan Achremowicz, [AUT.] Janusz Laskowski, [AUT.] Kenneth Udeh. W: 1998 Vol. 7/48 No 2 Suppl. Proceedings of the International Conference held in Mrągowo Poland 18-20 May 1998 : Structure and functionality of food products, POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 1998, s. 143-147

1997

1996

22. Uzdolnienia szczepów drożdży do biosyntezy glutationu.
inne publikacje [AUT.] Kenneth Udeh, [AUT.] Bohdan Achremowicz. W: Materiały Naukowe XXIII Zjazdu Polskiego Towarzystwa Mikrobiologów. Streszczenia referatów i doniesień. XXIII Zjazd Polskiego Towarzystwa Mikrobiologów. Łódź, 1996, 17-19 września 1996, s. 587
Elementów na stronie: