MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Determination of iodine content in food products modyfication of the Sveikina procedure.
Abstrakt
Autorzy
Kenneth Udeh
Zdzisław Targoński
M. Kais-Samborska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2001
Tom / rocznik:
*
10
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
35-38
Liczba punktów:
4
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0