MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of dough mixing and oxidizing improvers on glutathione and related thiol-containing compounds on bread making quality: a review of mechanism and controversy.
Abstrakt
Autorzy
Kenneth Udeh
Bohdan Achremowicz
Eugenia Podgórska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Agro Food Industry Hi-Tech
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
1999
Tom / rocznik:
*
10
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
20-23
Liczba punktów:
6
Impact Factor:
0,208
Liczba cytowań Scopus:
1
Liczba cytowań Web of Science:
1