15.
Zmiany parametrów tekstury chleba bezglutenowego pod wpływem dodatku suszonej lucerny
inne publikacje
[AUT.] Renata Różyło, [AUT.] Dariusz Dziki, [AUT.] Alicja Ziemichód, [AUT.] Monika Siastała , [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Grzegorz Łysiak, [AUT.]
Jawad Al-Aridhee
,
[AUT.] Ryszard Kulig.
W: V Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 21-23 czerwca 2016 r., [Warszawa] 2016
16.
Physical and antioxidant properties of gluten-free bread enriched with carob fiber
inne publikacje
[AUT.] Renata Różyło, [AUT.] Dariusz Dziki, [AUT.] Urszula Gawlik-Dziki , [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Monika Siastała , [AUT.] Alicja Ziemichód.
W: ICA 2016, 11 th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts, Lublin 2016, s. 96, 978-83-89969-43-9
|