2020

2019

4. Właściwości prozdrowotne i zastosowanie babki płesznik i babki jajowatej w przetwórstwie spożywczym
inne publikacje [AUT.] Alicja Ziemichód. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2019. Materiały konferencyjne - wiosna. Część pierwsza - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, Młodzi Naukowcy, Poznań 2019, s. 158, 978-83-66139-83-1
5. Właściwości prozdrowotne i zastosowanie szałwii hiszpańskiej i bazylii azjatyckiej w przetwórstwie spożywczym
inne publikacje [AUT.] Alicja Ziemichód. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2019. Materiały konferencyjne - wiosna. Część pierwsza - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, Młodzi Naukowcy, Poznań 2019, s. 159, 978-83-66139-83-1

2018

8. Analiza porównawcza wybranych właściwości fizycznych chleba pszennego i ryżowego
inne publikacje [AUT.] Alicja Ziemichód. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2018. Materiały konferencyjne - wiosna. Część czwarta - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, Młodzi Naukowcy, Poznań 2018, s. 136, 978-83-65917-78-2
9. Analiza porównawcza wybranych właściwości fizycznych chleba pszennego i ryżowego
rozdział z monografii [AUT.] Alicja Ziemichód. W: Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, Poznań 2018 2018, Młodzi Naukowcy s. 123-129, 978-83-66139-46-6
10. Właściwości prozdrowotne i zastosowanie jagód goji w przetwórstwie spożywczym
rozdział z monografii [AUT.] Alicja Ziemichód. W: Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, Poznań 2018 2018, Młodzi Naukowcy s. 117-122, 978-83-66139-46-6

2017

11. Wpływ dodatku lecytyny na właściwości fizyczne chleba bezglutenowego
rozdział z monografii [AUT.] Alicja Ziemichód, [AUT.] Renata Różyło. , Poznań 2017 2017, Młodzi Naukowcy s. 115-121, 978-83-65362-48-3
12. Wpływ dodatku sezamu na właściwości fizyczne chleba bezglutenowego
rozdział z monografii [AUT.] Alicja Ziemichód, [AUT.] Renata Różyło. , Poznań 2017 2017, Młodzi Naukowcy s. 122-128, 978-83-65362-48-3
14. Wpływ dodatku jagód goji na właściwości fizyczne chleba bezglutenowego
inne publikacje [AUT.] Alicja Ziemichód, [AUT.] Renata Różyło. W: 2017 Vol.7 Issue 4 Suppl., Medtube Science 2017, s. 138-139

2016

15. Zmiany parametrów tekstury chleba bezglutenowego pod wpływem dodatku suszonej lucerny
inne publikacje [AUT.] Renata Różyło, [AUT.] Dariusz Dziki, [AUT.] Alicja Ziemichód, [AUT.] Monika Siastała , [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Grzegorz Łysiak, [AUT.] Jawad Al-Aridhee , [AUT.] Ryszard Kulig. W: V Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 21-23 czerwca 2016 r., [Warszawa] 2016
16. Physical and antioxidant properties of gluten-free bread enriched with carob fiber
inne publikacje [AUT.] Renata Różyło, [AUT.] Dariusz Dziki, [AUT.] Urszula Gawlik-Dziki , [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Monika Siastała , [AUT.] Alicja Ziemichód. W: ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts, Lublin 2016, s. 96, 978-83-89969-43-9
17. Effect of sesame flour addition on the physical properties of gluten-free
 bread
inne publikacje [AUT.] Alicja Ziemichód, [AUT.] Renata Różyło. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2016. Materiały konferencyjne - jesień. Część czwarta - Lublin II / [Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny], Poznań 2016, s. 79, 978-83-65677-15-0
18. Wpływ dodatku lecytyny na właściwości fizyczne chleba bezglutenowego
inne publikacje [AUT.] Alicja Ziemichód, [AUT.] Renata Różyło. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2016. Materiały konferencyjne - jesień. Część czwarta - Lublin II / [Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny], Poznań 2016, s. 78, 978-83-65677-15-0

2014

20. Charakterystyka wyróżników jakości sera dojrzewajacego zamrożonego i przechowywanego w warunkach chłodniczych
inne publikacje [AUT.] Katarzyna Kozłowicz, [AUT.] Franciszek Kluza, [AUT.] Dariusz Góral, [AUT.] Alicja Ziemichód, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Beata Zdybel. W: IV Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa 1-2 lipca 2014, Warszawa 2014, s. 86, 978-83-7583-568-7
Elementów na stronie: