MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zmiany parametrów tekstury chleba bezglutenowego pod wpływem dodatku suszonej lucerny
Abstrakt
Autorzy
Renata Różyło
Dariusz Dziki
Alicja Ziemichód
Monika Siastała
Beata Biernacka
Grzegorz Łysiak
Jawad Al-Aridhee
Ryszard Kulig
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[b.w.], 2016. - S. 126
Informacje:
*
V Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 21-23 czerwca 2016 r.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2016
Miejsce wydania:
*
[Warszawa]
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0