MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku sezamu na właściwości fizyczne chleba bezglutenowego
Abstrakt
Autorzy
Alicja Ziemichód
Renata Różyło
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność / [Red. nauk. Monika Panfil]
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-65362-48-3
Rok wydania:
*
2017
Informacje:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność / [Red. nauk. Monika Panfil]
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
122-128
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Seria wydawnicza:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce - Monografie
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0