MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Impact of Whole and Ground-by-Knife and Ball Mill Flax Seeds on the Physical and Sensorial Properties of Gluten Free-Bread
Abstrakt
Autorzy
Alicja Ziemichód
Renata Różyło
Dariusz Dziki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Processes
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2020
DOI:
*
10.3390/pr8040452
Tom / rocznik:
*
8
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1-15
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-04-12
Liczba punktów:
70
Impact Factor:
2,847
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
5