MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku lecytyny na właściwości fizyczne chleba bezglutenowego
Abstrakt
Autorzy
Alicja Ziemichód
Renata Różyło
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Informacje:
*
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2016. Materiały konferencyjne - jesień. Część czwarta - Lublin II / [Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny]
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-65677-15-0
Rok wydania:
*
2016
Miejsce wydania:
*
Poznań
Szczegóły:
*
78
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0