MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Physical and antioxidant properties of gluten-free bread enriched with carob fiber
Abstrakt
Autorzy
Renata Różyło
Dariusz Dziki
Urszula Gawlik-Dziki
Beata Biernacka
Monika Siastała
Alicja Ziemichód
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Polish Academy of Science, 2016
Informacje:
*
ICA 2016, 11<sup>th</sup> International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-89969-43-9
Rok wydania:
*
2016
Miejsce wydania:
*
Lublin
Szczegóły:
*
96
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
8
Liczba cytowań Web of Science:
10